Lekker met Aardappel Anders tuinkruiden-knoflook

Kipschotel met pompoen en wortel

Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor (heteluchtoven: 200°C).
- Bak de kip kort aan, giet het overtollige vocht af en breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de pompoen in blokjes en de wortel in schijfjes van ongeveer een halve cm dikte en bak deze op een laag vuur beetgaar.
- Meng de aardappelen met de groenten, tijm, kip en Aardappel Anders.
- Doe het Aardappel Anders mengsel in een ovenschotel en bestrooi eventueel met de geraspte kaas. Zet in de oven voor +- 35 min.

Ingrediënten
600 gram Voorgekookte aardappelschijfjes
300 gram Pompoen, schil en zaden verwijderd
300 gram Wortel
1 Paprika in reepjes
300 gram kip
1el Tijm
Peper en zout naar smaak
1 Pot Aardappel Anders Tuinkruiden-Knoflook
Optioneel: 120g geraspte kaas om te gratineren

Kipschotel met pompoen en wortel
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact