Aardappelschotel met salade

Aardappelschotel met salade

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

50 minuten

Aardappel Anders - Aardappelschotel salade

Dat aardappels veelzijdig zijn, laat ook dit gerecht zien. Voor deze schotel wordt het gecombineerd met een lekkere salade. Dit maakt het gerecht ook erg geschikt voor warme dagen.

Bereidingstijd

- voorbereiding 20 minuten

- oven: 30 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor (heteluchtoven: 200°C).

Stap 2

Snijd de cornedbeef in reepjes. Rangschik de cornedbeef en aardappelschijfjes in de ovenschaal.

Stap 3

Schenk de pot saus erover en bak de aardappelschotel in ca. 30 minuten goudbruin.

Stap 4

Voor de salade: Kook de eieren in ca. 9 minuten hard en koel af onder koud stromend water.

Stap 5

Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Versnipper de ui. Was de komkommer en snijd in blokjes. Pel de eieren en snijd in partjes.

Stap 6

Meng de sla met de ui, komkommer en dressing en leg de partjes ei erop.

Stap 7

Serveer de aardappelschotel met de salade.

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Bacon-Ui

1 duopak (700 g)

Aardappelschijfjes

1 blik (340 g)

Cornedbeef

1

Kropsla

2

Eieren

1

Ui

1/2

Komkommer

1 cup (100 g)

Honing-mosterddressing

TOP