Mexicaanse Roerbakschotel

Mexicaanse Roerbakschotel

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

20 minuten

Aardappel Anders - Mexicaanse Roerbakschotel

Dit is een heerlijk Mexicaans gerecht met kalkoen, mais en kidneybonen. Bij het maken van dit recept kun je ook nog Mexicaanse kruiden toevoegen aan de kalkoenreepjes.

Bereidingstijd

- wok: 20 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de kalkoenreepjes.

Stap 2

Voeg vervolgens de ui, maïs en kidneybonen toe.

Stap 3

Voeg Aardappel Anders toe en verwarm dit goed mee.

Stap 4

Bak de krieltjes goudbruin en gaar in een aparte pan en serveer apart bij het vlees.

Tip: Lekker met ijsbergsla.

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Bacon-Ui

900 gram

Krieltjes in schil

400 gram

Kalkoenreepjes

150 gram

Kidneybonen, uitgelekt

150 gram

Mais, uitgelekt

1

Rode ui, gesnipperd

 

Olijfolie

TOP