Gehaktschotel met paprika en courgette

Gehaktschotel met paprika en courgette

3.7 (11 stemmen)
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

45 minuten

Aardappel Anders - Gehaktschotel met paprika en courgette

Deze rijkgevulde gehaktschotel bevat lekker veel groenten en heeft een lekkere bite door de aardappelschijfjes.

Bereidingstijd

- voorbereiding 10 minuten

- oven: 35 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven: 200°C). Halveer de tomaatjes, snijd de paprika's in kleine reepjes en de courgette in blokjes.

Stap 2

Bak het gehakt rul in een pan, giet het overtollige vocht af en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Meng het gehakt met de aardappelschijfjes, groenten en oregano. Roer de Aardappel Anders erdoor en doe het geheel in een ovenschaal.

Stap 4

Bestrooi eventueel met geraspte kaas en bak het gerecht +- 35 min. in de oven.

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Bacon-Ui

600 gram

Voorgekookte aardappelschijfjes

350 gram

Gehakt

250 gram

Cherry tomaat

2

Rode paprika's

1

Courgette in blokjes

1 el

Oregano

 

Peper en zout naar smaak

Optioneel: 120g geraspte kaas om te gratineren

TOP