Italiaanse pesto schotel

Italiaanse pesto schotel

4.3 (15 stemmen)
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

40 minuten

Aardappel Anders - Italiaanse pesto schotel

Met deze Italiaanse pesto schotel zet je een gezonde en vullende maaltijd op tafel. De schotel krijgt een lekkere bite door de groene asperges.

Bereidingstijd

- voorbereiding: 10 minuten

- oven: 30 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven).

Stap 2

Kook de asperge stukjes beetgaar.

Stap 3

Meng de aardappelschijfjes, stukjes ham en asperges in een ruime ovenschaal. Voeg de Aardappel Anders toe, samen met de pesto en schep alles goed door elkaar.

Stap 4

Strooi de kaas er overheen en bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar (20-30 minuten). En nu lekker smullen!

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Ham-Kaas

700 gram

Aardappelschijfjes

200 gram

Gerookte ham in kleine stukjes

450 gram

Groene asperges, in stukken gesneden

Paar lepels

Groene pesto

 

Geraspte Parmezaanse kaas

TOP