Gevulde kipfilet met winter of zomer roerbakgroenten

Gevulde kipfilet met winter of zomer roerbakgroenten

3 (2 stemmen)
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

20 minuten

Gevulde kipfilet roerbakgroente

Aardappels, groente en vlees, maar dan anders! Tip: ga voor groente die in het seizoen zijn, zo blijf je variëren met dit gerecht.

Bereidingstijd

- voorbereiding: 5 minuten

- pan: 15 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de kipfilets in de lengte voor de helft in en bestrooi de kipfilet met zout en peper. Smeer op elk stuk kipfilet wat Aardappel Anders en klap de filet dicht. Houd wat saus apart en verwarm deze in een steelpannetje.

Stap 2

Leg op een plank een plakje Parmaham per kipfilet en wikkel dit om de kipfilet en zet het vast met een cocktailprikker.

Stap 3

Verwarm het bak- en braadproduct in een pan en bak hierin op een matig vuur de gevulde kipfilets goudbruin en gaar.

Stap 4

Verwarm de aardappelpuree. Verwarm wat olie in een wok en roerbak hierin de groenten. Serveer de kipfilets met de aardappelpuree, groenten en schenk tenslotte wat extra saus over de kipfilets.

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Tuinkruiden-Knoflook

800 gram

Broccoliroosjes

800 gram

Aardappelpuree

400 gram

Kipfilet

100 gram

Parmaham

1

Rode paprika, in blokjes

1

Ui, in dunne ringen

 

Olijfolie

TOP