Spaanse aardappelschotel met chorizo

Spaanse aardappelschotel met chorizo

0 (0 stemmen)
 

 
Deel dit recept

4 personen

Vlees gerecht

30 minuten

Aardappel Anders - Spaanse aardappelschotel met chorizo

Met de chorizo in deze schotel waan je je weer even in Spanje. De kruidige, licht pittige smaak van de chorizo combineert erg goed bij de romige Aardappel Anders saus.

Bereidingstijd

- voorbereiding: 10 minuten

- oven: 20 minuten

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Meng de aardappelschijfjes, cherrytomaatjes, paprika reepjes, chorizo, olijven en eventueel rode peper in een ruime ovenschaal.

Stap 3

Voeg de Aardappel Anders toe met de tijm en schep alles goed door elkaar.

Stap 4

Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar (20-30 min.).

Ingrediënten

1 Pot

Aardappel Anders Tuinkruiden-Knoflook

700 gram

Voorgekookte aardappelschijfjes

200 gram

Chorizo, in kleine blokjes of plakjes

250 gram

Cherrytomaatjes, gehalveerd

1

Rode paprika, in kleine reepjes

100 gram

Zwarte olijven, in ringetjes (optioneel)

1/2

Rode peper fijngehakt (optioneel)

2 theelepels

Gedroogde tijm

TOP